Jídelníček

JÍDELNÍČEK

od 29.6.2020 do 3.7.2020

Pondělí

přesnídávka

rohlík s bylinkovým máslem, ovoce, čaj/mléko (A: 01,03,07)

polévka

s vaječnou jíškou (A: 01,03,07,09)

oběd

zeleninový kuskus se sýrem, červená řepa, sirup (A: 01,07,09)

svačina

chléb, tvarohová pomazánka, zelenina/jablko, čaj (A: 01,07)

 


Úterý

přesnídávka

jahodová bublanina/chléb s máslem, jablko, mléko/čaj (A: 01,03,07)

polévka

hovězí s kapáním (A: 01,03,09)

oběd

přírodní kuřecí řízek, brambor, okurkový salát, čaj (A: 01,07)

svačina

chléb s máslem zdobený zeleninou, jablko, čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

chléb, pomazánka bramborová, ovoce/zelenina, mléko/čaj (A: 01,07,09)

polévka

zeleninová (A: 09)

oběd

segedínský guláš, houskový knedlík, čaj/pramenitá voda (A: 01,03,07)

svačina

chléb, pomazánka mozaiková, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

Čtvrtek

 

přesnídávka

 

chléb se sójovou pomazánkou, jablko/mrkev, ochucené mléko/čaj (A: 01,06,07)

polévka

kuřecí s nudlemi (A: 01,03,09)

oběd

masové bulgureto, sýr, okurka, čaj (A: 01,07,09)

svačina

chléb s máslem, plátkový sýr, jablko, čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

chléb, pomazánka masová, jablko, kakao/čaj (A: 01,07,10)

polévka

hrášková

oběd

kuře na paprice, těstoviny, ovocný čaj/pramenitá voda (A: 01,03,07)

svačina

 

chléb s marmeládou, jablko, čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich