Jídelníček

 

od 18.3.2019 do 22.3.2019

Pondělí

přesnídávka

pomazánka liptovská, rohlík, jablko, mléko/čaj (A: 01,03,07)

polévka

zeleninová s kapáním (A: 01,03,09)

oběd

dukátové buchtičky, ovocný čaj (A: 01,07)

svačina

celerová pěna, chléb Šumava, ovoce, čaj (A: 01,07,09,)

 


Úterý

přesnídávka

mrkvová pomazánka, chléb, mrkev/jablko, melta/čaj (A: 01,07)

polévka

jarní žlutá (A: 03,09)

oběd

tilápie na másle, brambor, rajčatový salát, čaj (A: 04,07)

svačina

chléb s tvarohovou pomazánkou, jablko, čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

vajíčková pomazánka, Cerea - houska, jablko/okurka, horká čokoláda/čaj (A:01,03,06,07,11)

polévka

cibulová s noky (A: 01,03,07)

oběd

játrová omáčka s rýží parboiled, ovocný čaj/pramenitá voda (A: 01,10)

svačina

chléb s marmeládou, jablko, čaj (A: 01,07)

Čtvrtek

přesnídávka

jarní pěna, chléb, ovoce/zelenina, milk shake/čaj (A: 01,07)

polévka

česnečka s bramborem a s krutóny (A: 01,03)

oběd

kuřecí ragú, semolinová kolínka, ovocný čaj (A: 01,03,09)

svačina

budapešť, chléb, ovoce/zelenina, ovocný čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

pomazánka z ovesných vloček, chléb, ovoce/zelenina, jahodové mléko/čaj (A: 01,07)

polévka

hráškový krém (A: 01,07)

oběd

vepřová kýta na zelenině, bulgur, ovocný čaj (A: 01,09)

svačina

chléb s bramborovou pomazánkou, ovoce/zelenina, ovocný čaj (A: 01,07,09)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Šiklová Iva

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich