Jídelníček

JÍDELNÍČEK

od 28.9.2020 do 2.10.2020

Pondělí

přesnídávka

STÁTNÍ SVÁTEK

polévka

 

oběd

 

svačina

 

 


Úterý

přesnídávka

chléb, pomazánka celerová, paprika/jablko, kakao/čaj (A: 01,07,09)

polévka

čočková (A: 01)

oběd

 obalovaná treska s bylinkami, brambor, kompot, čaj/pramenitá voda (A: 01,03,04,07)

svačina

špenátová pěna, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

budapešť, houska Cerea, jablko, mléko/čaj (A: 01,03,06,07,11)

polévka

kukuřicová (A: 01,07)

oběd

kuře na paprice s rýží parboiled, mošt (A: 01,07)

svačina

vločková pomazánka, chléb, ovoce/zelenina, ochucené mléko/čaj (A: 01,07)

Čtvrtek

 

přesnídávka

 

pomazánka z červené řepy, chléb, jablko/mrkev, milka shake/čaj (A:01,05,06,07,11)

polévka

slepičí s nudlemi (A: 01,03,09)

oběd

pečená panenka, šťouchaný brambor s pažitkou, zeleninová obloha, čaj (A: 07)

svačina

tvarohová pěna s křenem a s jablky, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

sojová pomazánka, chléb, jablko, caro/čaj (A: 01,06,07,10)

polévka

česnečka s bramborem

oběd

žemlovka s jablky a s tvarohem, ovocný čaj (A: 01,03,07)

svačina

bylinková pěna, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich