Jídelníček

Tento týden - Následující týden

 

od 10.2.2020 do 14.2.2020

Pondělí

přesnídávka

tvarohová pěna, rohlík, jablko, mléko/čaj (A: 01,03,07)

polévka

zeleninová (A: 09)

oběd

sýrová pizza tomatovou omáčkou,  (A: 01,07,09)

svačina

mrkvová pomazánka, chléb, jablko, ovocný čaj (A: 01,07)

 


Úterý

přesnídávka

ředkvičková pomazánka, chléb, jablko/kapie, caro/čaj (A: 01,07)

polévka

hráškový krém (A: 01)

oběd

losos na másle, bramborová kaše, zelný salát, čaj (A: 01,04,07)

svačina

bazalková pěna, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

sýrová pomazánka, houska Cerea,  jablko, horká čokoláda/čaj (A: 01,06,07,11)

polévka

bramboračka (A: 01,09)

oběd

kuřecí maso na kari, kolínka, šťáva (A: 01,03,09)

svačina

rozhuda, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

Čtvrtek

přesnídávka

chléb s bylinkovým máslem, mléko, jablko, ovocný čaj (A: 01,07)

polévka

pórková (A: 01)

oběd

hovězí maso po mexicku, brambor, ovocný čaj (A: 01)

svačina

masová pěna, chléb, ovoce/zelenina, ovocný čaj (A: 01,07,10)

 

Pátek

přesnídávka

pomazánka z tofu, chléb, jablko/mrkev, ochucené mléko/čaj (A: 01,06,07)

polévka

vepřový vývar s kapáním (A: 01,03,09)

oběd

čočka na kyselo, uzené maso, sterilovaná okurka, ovocný čaj

svačina

chléb s medovým máslem, jablko, ovocný čaj

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich