Jídelníček

od 19.11.2018 do 23.11.2018

Pondělí

přesnídávka

budapešť, houska vícezrnná, jablko, mléko/čaj (A: 01,03,06,07,11)

polévka

rajská s rýží (A: 01,09)

oběd

špecle se zelím a s cibulkou, ovocný čaj (A: 01,03,07)

svačina

chléb s máslem sypaný pažitkou, jablko/mrkev, čaj (A: 01,03,07)

 


Úterý

přesnídávka

tuňáková pěna, chléb, jablko/paprika, melta/čaj (A: 01,04,07,10)

polévka

špenátová (A: 01,07)

oběd

roštěná s rýží, pramenitá voda/džus (A: 01,10)

svačina

jáhlová pomazánka, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

šlehaný tvaroh s ovocem (banán/jablko), rohlík/chléb s máslem, ovocný čaj (A:01,03,07)

polévka

pórková s mrkví a s krupicí (A: 01)

oběd

masová haše, brambor, zeleninová obloha, čaj (A: 01,03,07)

svačina

sojová pomazánka, chléb, jablko/mrkev, čaj (A: 06,07,10)

 

 

Čtvrtek

přesnídávka

jarní pomazánka, chléb, jablko/okurka, karamelové mléko/čaj (A: 01,07)

polévka

masová (A: 09)

oběd

kovbojské fazole s drůbežím masem, chléb, ovocný čaj (A: 01)

svačina

rajčatová pomazánka se strouhaným sýrem, chléb, jablko, čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

pomazánka z červené řepy, chléb, ochucené mléko/čaj (A: 01,07)

polévka

krkonošské kyselo (A: 01,03,07)

oběd

zapečené těstoviny s masem a se zeleninou, ster. okurka, kečup, čaj (A: 01,03,07)

svačina

chléb s medovým máslem, ovoce, ovocný čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Šiklová Iva

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich