Jídelníček

JÍDELNÍČEK 2

od 23.8. do 27.8.2021

Pondělí

přesnídávka

pomazánka pórková, chléb, jablko, mléko/čaj (A: 01,07)

polévka

bramborová (A: 09)

oběd

palačinky s marmeládou, ovocný čaj (A: 01,03,07)

svačina

chléb s máslem, zelenina/ovoce, čaj (A: 01,07)

 


Úterý

přesnídávka

pomazánka masová, chléb, jablko, melta/čaj (A: 01,07,10)

polévka

květáková (A: 01,03)

oběd

masová haše, brambor, hořčice, čaj (A: 01,03,07,10)

svačina

chléb se zeleninovou pomazánkou, jablko, čaj (A: 01,07,09)

 


Středa

přesnídávka

chléb, lilková pomazánka, jablko, čaj (A: 01,07)

polévka

zeleninová (A: 09)

oběd

hamburská kýta, houskový knedlík, čaj (A: 01,03,07)

svačina

chléb s jarní pomazánkou, jablko, čaj (A: 01,07)

Čtvrtek

 

přesnídávka

 

chléb, norská pěna, ovoce, čaj

polévka

kuřecí s kapáním (A: 01,03,09)

oběd

luštěninový salát se zeleninou a s vajíčkem, chléb, okurka, čaj (A: 01,03,09)

svačina

chléb s rajčatovou pomazánkou, jablko, čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

chléb, rozhuda, ovoce/zelenina, ochucené mléko/čaj (A: 01,07)

polévka

kulajda (A: 01,03,07)

oběd

pečené drůbeží kostky na zelenině, kuskus, čaj (A: 01,09)

svačina

chléb s bramborovou pomazánkou, jablko, čaj (A: 01,07,09)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

 

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich