Jídelníček

Tento týden - Následující týden

od 17.2. do 21.2.2020

Pondělí

přesnídávka

pomazánka sýrová s mrkví pěna, rohlík, jablko, mléko/čaj (A: 01,03,07)

polévka

kulajda (A: 01,03,07)

oběd

honzovy buchty s povidly/tvarohem, ovocný čaj (A: 01,03,07)

svačina

pomazánka bylinková, rohlík/chléb, ovoce/zelenina, ovocný čaj (A: 01,03,07)

 


Úterý

přesnídávka

rozhuda, chléb, paprika/jablko, horká čokoláda/čaj (A: 01,07)

polévka

cibulačka s krutóny (A: 01,03,07)

oběd

krůtí prso na kmínu, semolinová kolínka, mošt (A: 01,03,07)

svačina

ovocný jogurt, piškoty, jablko, čaj (A: 01,03,07)

 


Středa

přesnídávka

masový krém, cereální rohlík, okurka/jablko, bílá káva/čaj (A: 01,06,07,10,11)

polévka

kuřecí s kapáním (A: 01,03,09)

oběd

rybí filé po kavkazsku, šťouchaný brambor s pažitkou, zelný salát s mrkví, čaj (A:01,04,07)

svačina

tvarohová pomazánka, chléb/rohlík cereální, ovoce/zelenina, ovocný čaj (A:01,06,07,11)

Čtvrtek

přesnídávka

jáhlová pomazánka s uzeným sýrem, chléb, jablko/kapie, vanilkové mléko/čaj (A:01,07)

polévka

bramborová (A: 01,09)

oběd

vepřové maso po selsku, houskový knedlík, ovocný čaj (A: 01,03,07)

svačina

tomatová pomazánka, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

pomazánka z avokáda, chléb, jablko, kapučíno/čaj (A: 01,07)

polévka

rajská s ovesnými vločkami (A: 01,09)

oběd

teplý čočkový salát s kousky masa a se zeleninou, chléb, sterilovaná okurka,
čaj/pramenitá voda (A: 09)

svačina

chléb s máslem zdobený zeleninou, jablko, ovocný čaj (A: 01,07)

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Blafková M.

 

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich