Jídelníček

 

 

JÍDELNÍČEK 1

od 14.04.2025 do 18.04.2025

 

Pondělí

přesnídávka

liptovská pomazánka, cereální houska, jablko, čaj/mléko (A: 01,05,07,10,11)

polévka

cizrnová (A: 01,09)

oběd

tvarohovo/jablečná žemlovka, voda (A: 01,03,07)

svačina

okurková pomazánka, chléb,  jablko/mrkev, čaj (A: 01,07)

 


Úterý

přesnídávka

tvarohová s křenem a jablky, chléb, jablko/mrkev, melta/čaj (A: 07)

polévka

slepičí polévka se strouháním (A: 01,03,07,09)

oběd

rybí sekaná se zeleninou, bramborová kaše, mrkvový salát, ochucená voda (A:
01,03,04,07,09)

svačina

rajčatová pomazánka, chléb, mrkev/jablko, čaj (A: 01,07)

 


Středa

přesnídávka

jahodový jogurt, houska, banán, čaj (A: 01,07)

polévka

bramborová (A: 01,09)

oběd

krůtí na kmíně, jasmínová rýže, bio sirup (A: 01)

svačina

žervé, žitný chléb, banán/mrkev, čaj (A: 01,05,07,08,11)

 



Čtvrtek

přesnídávka

tuňáková pomazánka, chléb, jablko/mrkev, ochucené mléko/čaj (A: 01,04,07,10)

polévka

kroupová (A: 01,09)

oběd

bramborové špalíčky se špenátem a pečeným masem, džus (A: 01,03,07)

svačina

pažitková pěna, chléb, ovoce/zelenina, čaj (A: 01,07)

 

Pátek

přesnídávka

Velký pátek

polévka

 

oběd  
svačina  

 

Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Určeno k přímé spotřebě. Pitný režim zajištěn po celý den.

Kuchařky: Suchánková R., Ducháčková A.

Vedoucí ŠJ: Suchánková Romana

 

 

Seznam potravinových alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky z nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj
  8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany:v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno So2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich